Etiquetes

En aquesta ocasió vull aprofitar aquest espai per difondre entre el nostre col·lectiu unes mesures que els nostres governants ens volen aplicar. I com no podia ser d’altre manera, ho volen fer per la via recaptatòria.

Pareix ésser que el famós i més que discutible PORN, no els va deixar satisfests i, ara el govern ens vol tornar a tocar la moral i algo més, aplicant unes taxes per a la realització d’activitats esportives dins l’àmbit dels espais naturals protegits i de les finques privades BOIB nº 192 (una vegada hageu obert l’enllaç descarregau la versió en pdf i anau a la pàg. 40 capítol XLVII)

I si això no basta, l’Ajuntament de Bunyola no sols s’ha afegit a la “festa”, sinó que a més es va avançar a les noves mesures del govern (consultar enllaç: Taxes Bunyola)

Davant aquests fets, al diari de Mallorca es va publicar el següent article, escrit que m’ha sembla interessant adreçar-vos per tal de que d’alguna manera creixi un poc més la indignació vers els nostres governants. Una vegada més ens demostren lo incompetents que poden arribar a ser i, amb els seus actes i decisions em reafirmo encara més en la idea que tinc de que l’actual sistema ha esdevingut totalment arcaic i està completament es desús. Necessitam urgentment un canvi de sistema, el qual no estigui dirigit per uns polítics que ens governin sense cap tipus de preparació per poder prendre decisions sobre temàtiques que desconeixen. Bona prova d’això la tenim per desgràcia a casa nostra; Jaume Matas no fa molt fou Ministre de Medi Ambient, i jo encara em demàn: que putes sap o sabia aquest de gestionar aquesta àrea? Necessitam canviar polítics per gestors que siguin competents i estiguin capacitats per poder prendre decisions dins l’àmbit pel qual s’han format i preparat, pot ser així les decisions que pautassin serien molt més raonables i lògiques i les coses anirien una mica millor.

Em consta que desde la federació estan començant a fer pases per tal de veure que s’hi pot fer. A mi m’ha semblat interessant compartir i d’alguna manera difondre això, ja que normalment i encara que sigui públic, la gent no sol consultar el BOIB i això fa que en moltes ocasions ens la fiquin ben endins i no ens adonem. Animar a la gent que no es federa que ho faci, ja que quan més siguem pot ser la nostra veu i la nostra opinió sirà escoltada. Que no ens torni a passar com quan idearen es PORN, sorgit desde un despatx per gent que no ha tropitjat mai la muntanya, creant normes incoherents, males d’aplicar i de regular i, sobretot sense cap tipus de lògica:

perquè es Torrent de Comafreda està inclós a les zones d’exclusió? Idò perquè els propietaris de Sa Coma que teniem bo amb algú dels qui feien les normes va punyir perquè fos així. Amb això està tot dit, d’aquesta manera és com funciona el nostre sistema i, així ens va…”AIXÒ ÉS CAN BUM”

Esper i desitg que entre tots facem alguna cosa…

Anuncis