Etiquetes

,

2(Foto de grup, de dreta a esquerra: en Diego, en Javier, en Toni Josep, en Robert, en Rafel, en Tarek i un servidor)

Normalment aquestes coses apareixen de forma improvisada i sense premeditació. Vos puc assegurar que mai se’m va passar pel cap que algun dia participaria en aquesta sèrie on la muntanya és la principal protagonista. Però mira tu per on que, els del Tira-Tira anaven cercant a gent per fer el recorregut de sa cresta de Son Torrella i, la seva recerca el dirigí cap a Sóller i de rebot, algú del poble els va conduir cap a n’en Toni. Una telefonada seva, em feia aquesta proposició i la resposta no podia tardar gaire. Lo primer que se’m va passar pel cap fou una mena de: “jo que putes hi faig allà?”. Sortir a la tele, no sabre massa bé com funciona tot això, què direm, què farem… massa incògnites per haver-se de decidir tan aviat.

14(En Rafel de can Renou, a l’inici de la cresta. Guaaaaaaaaapo això…)

Estarem sospesant pros i contres i, la primera resposta fou dir que no. Però, passades unes hores, pensant més fredament i després de dar-li un parell de voltes al cap, se’ns va acudir una idea que ens motivava i alhora ens semblava una bona proposta per al programa. Feia relativament poques setmanes, havíem anat a fer sa via de s’esperó des Pla, així que se’ns va ocórrer, proposar als del Tira a Tira que nosaltres realitzéssim aquest itinerari i ens trobéssim amb en Rafel a la sortida d’aquesta escalada per després seguir amb ell fent sa cresta de Son Torrella que era l’itinerari que ells volien filmar. L’acceptació d’aquesta proposta podríem dir que fou el detonant per engrescar-nos a participar amb ells. Tots els factors en contra que ens feien dubtar d’acceptar aquesta proposició, passaren a un segon terme i, més o menys, fou així com finalment decidirem embolicar-nos dins aquest “merder”.

15(Preparant sa gravació i ultimant detalls)

Després de la filmació, que ens va tenir entretinguts un parells d’hores, solament vull aprofitar l’ocasió per agrair a n’en Rafel, en Diego, en Tarek, en Javier i en Robert, els bons moments viscuts amb ells i la positiva experiència que ha estat participar en un dels seus programes. Tot fou molt més senzill del que ens havíem imaginat. La confiança i bon clima que aquest grup de gent et transmet durant la gravació, fa que t’oblidis que estàs davant una càmera i que el que fas i dius de forma improvisada, resulti més familiar i fàcil de dur a terme. Resumint, sols puc afirmar que la experiència ha estat molt positiva i que al final ha valgut la pena haver tingut la sort de poder participar amb els del Tira-Tira.

12(En un moment de sa gravació, en Rafel amb sa rafel cam)

Ja fa un parell de mesos que gravàrem el programa i sa veritat és que tenc ganes de veure com va quedar tot, sobretot les imatges que feren de s’escalada. Esper i desig que pugui ser del vostre interès. El programa s’emetrà aquest proper dilluns dia 12 de maig a les 21’30 h. Tendreu un altre motiu per fer-nos befa…

9(En Rafel i en Toni, que te pareix???)

11(Férem un petit avituallament. En Diego se va posar ses botes…)

A mesura que avançava sa jornada començaren a entrar núvols baixos fent que canvies radicalment les condicions ambientals, aprofitàrem l’ocasió per fer un parell d’imatges diferents.

58Els Tira-Tira són:

càmera: Tarek Serraj

Dron: Diego Villalonga

so: Javier Martínez

redacció: Robert Marcé

presentador: Rafel Gómez de can Renou

Solament ens queda, en nom d’en Toni i meu, agrair a tots ells els bons moments viscuts i el bon ambient creat durant la gravació, fent que el que havia de semblar un mal de cap, es convertís en tota una molt bona experiència, enrevoltada de bona gent que ens va fer sentir en tot moment com en família.

Fins la propera…

PD: paralelament i de forma totalment casual, també demà, m’han convidat a participar en un programa de ràdio a Ib3 per xarrar sobre l’article publicat el dissabte dia 3 de maig a la revista Brisas sobre els secrets de contraban. Sirà damunt les 17’30 h.

Anuncis