Etiquetes

 

Stitched Panorama

Aquests dies he pogut llegir una notícia important que m’ha semblat interessant poder-ne fer difusió. Podeu consultar més coses al següent enllaç

De manera resumida, explica les petites i no gaire exigents accions que es recomana fer per no tenir problemes a l’hora d’anar a escalar a aquesta zona. Sempre he sentit queixar-se a la gran majoria dels escaladors quan sorgeixen dificultats per anar a practicar l’escalada, com també he escoltat amb assiduïtat que, des de la federació no es fa gaire cosa al respecte. Sembla ser que ara, sigui com sigui i, sigui qui sigui, s’han fet passes amb el propietari del lloc en qüestió per tal de trobar un equilibri dins el qual hi capiguem tots. Seria qüestió i de sentit comú que, aquestes minses i poc feixugues mesures, siguin respectades pel bé de tot el col·lectiu. Aquesta és una zona que li tenc una mica d’estima, ja que fa uns grapat d’anys, uns quants hi invertirem temps i diners per tal de dar forma i iniciar un projecte, del qual, avui molts en gaudeixen.

6

Esper i desig que aquestes mesures ajudin a la convivència entre els diversos interessats per tal de que aquest raconet pugui ser aprofitat per tots.

Anuncis